Espai per compartir les meves experiències a la intervenció psicopedagògica

viernes, 22 de mayo de 2015

El que queda per fer

A aquestes alçades, a punt de fer les conclusions finals al bloc, queden encara un parell de setmanes per assistir al centre de pràctiques. Així doncs, encara queda una mica de feina per fer
Aquests dies he anat implementant el programa d'educació intercultural, assistint a algunes sessions amb els monitors duent a terme algunes de les activitats que s'inclouen al fitxer. La setmana següent, durem a terme altre sessió amb els infants de P-5, dedicada a les danses i els balls tradicionals d'altres països, i també farem per concloure el projecte una gimcama al pati amb tots els infants de l'escola, que servirà de cloenda. El tema de la Gimcana també son jocs d'arreu del món, i els infants de diversos cursos han anat preparant alguns materials per fer servir aquest dia, com per exemple un Mikado (joc japonés) o un Tangram gegant, també un joc de Bitlles amb llaunes, preparat per sisè, del que puc adjuntar algunes imatges a continuació.



 
La darrera setmana, tocarà la valoració del projecte, preparar la memòria i fer propostes de cara al curs següent. Les coordinadores de les dues escoles i la responsable pedagògica del projecte (la meva tutora) aniran al Consorci a presentar aquesta valoració. Com a suport en aquesta tasca, jo mateixa les estic ajudant a recopilar documentació, com per exemple a endreçar les fitxes d'objectius trimestrals de cada curs així com les posteriors valoracions fetes pels monitors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario